The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriserte oversettelser online – hurtigt og nemt

Er du på udkig efter en statsautorisert oversettelse oversættelse af din fødselsattest, din vielsesattest, dit eksamensbevis, din patientjournal, dit CV eller andre juridiske dokumenter?

Vi leverer certificerede oversættelser online, som er gyldige i anvendelseslandet, og som er godkendt til officielle formål. De oversættelser, vi foretager, leveres som en PDF-fil, som du kan udskrive og genbruge lige så ofte, som du har lyst. Du skal ikke vente på, at vi sender en original med posten, da dine dokumenter sendes direkte til dig via e-mail. Har du alligevel behov for en original, kan vi uden ventetid fremsende en mod et frankeringsgebyr.

Med over 5.000 certificerede oversættere i hele verden har vi den ekspertise, der skal til for at levere nøjagtige oversættelser på en lang række sprog. Som et ekstra plus er der ikke behov for at gøre oversættelsen lovlig, da vi sikrer, at den er certificeret i det land, den skal anvendes i.

Verdens største leverandør af certificerede oversættelser

The Translator Group er verdens største leverandør af certificerede online-oversættelser. Vi leverer nøjagtige oversættelser, som du kan have tillid til, som mange virksomheder og statslige institutioner, der anvender vores tjeneste, kan bevidne.

Vores kunder omfatter den svenske regering, den norske regering, Kofi Annan Foundation, FN, tyske ambassader og Konrad Adenauer Stiftung for blot at nævne nogle få.

Certificerede oversættelser, som er nøjagtigt gengivet, kræver The Native Translator. Vores online-tjeneste fjerner den stressende søgen efter officielle oversættelser. Du sender os dokumentet, og vi sender dig med det samme den certificerede oversættelse – der er virkeligt så hurtigt og så nemt.

The Native Translator er den førende leverandør af certificerede online oversættelser på verdensplan.