The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel online-oversættelse

ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau

Velkommen hos The Native Translator, et af de førende online-oversættelsesbureauer i Europa. Benyt dig af vores erfaring, vores førsteklasses service og vores globale netværk af over 5.500 professionelle oversættere til alle sprog i verden og i samtlige oversættelsesformater. Verden sover aldrig - og det gør vi heller ikke.  Vores oversættere lever i områder og tidszoner overalt i verden. For presserende opgaver, der ikke kan vente, står vi til rådighed døgnet rundt.

Uanset hvilken type oversættelse du har brug for, enkel korrespondance, tekniske dokumentationer, attester, kontrakter, firmabrochurer, websider eller endda videnskabelige afhandlinger eller patenter – vores specialister oversætter alle typer dokumenter til mere end 25 sprog.

Autoriserede oversættelser online

For dokumenter som udtalelser, fødselsattester eller medicinske erklæringer kan servicen „autoriseret oversættelse“ vælges med et klik med musen. Myndigheder og offentlige kontorer forlanger for det meste autoriserede oversættelser, som sikrer en bindende og ordret oversættelse. Disse dokumenter oversættes derfor udelukkende af The Native Translator-oversættere, der er certificerede og dermed berettigede til at bekræfte fuldstændigheden og rigtigheden af oversættelser.

600 sprogkombinationer direkte online

For følgende 25 sprog (600 sprogkombinationer!) modtager du omgående et uforpligtende tilbud i vores oversættelsesportal: arabisk, bulgarsk, kinesisk, dansk, tysk, engelsk, finsk, fransk, græsk, italiensk, japansk, koreansk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, svensk, spansk, thailandsk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

Modersmålsoversættelser som princip

Modersmålsoversættelser er et af principperne for online-oversættelser og udgør en meget vigtig overvejelse i forbindelse med overdragelsen af dine dokumenter til oversættere. Princippet erklærer, at en lingvist oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter indhold til engelsk, en oversætter med spansk som modersmål oversætter indhold til spansk osv. En modersmålsoversætter er en person, som er født, er vokset op og har gået i skole og er uddannet i et land, hvor målsproget er det officielle sprog. 

Absolut fortrolighed

Strengt fortrolig behandling af alle kundedata og dokumenter. Vores professionelle oversættere er bundet af strenge hemmeligholdelsesforpligtelser. 

Personligt tilbud

Du er velkommen til at kontakte os for at få flere informationer og et personligt tilbud på oversættelsen af dit dokument (Opens window for sending emaile-mail). Eller kalkuler oversættelsesomkostningerne for oversættelse af dokumenter mellem 25 sprog direkte: « Opens internal link in current windowBeregn tilbud »

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som har specialiseret sig i levering af hurtige oversættelser af dokumenter til over 100 sprog i en høj kvalitet og til en rimelig pris.