The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Autoriseret oversættelse af lejekontrakt

Har du brug for en juridisk oversættelse af din lejekontrakt eller en anden kontrakttekst?

Vores juridiske translatører påtager sig den professionelle og fagligt korrekte oversættelse af din kontrakt fra et andet sprog til dansk eller af din danske kontrakt til det ønskede fremmedsprog, efter ønske også autoriseret. Hvis du har brug for en autoriseret oversættelse, overdrager vi den autoriserede oversættelse af din kontrakt til en autoriseret oversætter.

Oversættelser af lejekontrakter behøver ikke at være dyre

Oversættelser af lejekontrakter behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for din oversættelse af en lejekontrakt online « Opens internal link in current windowVis tilbud »

Autoriseret oversættelse af lejekontrakt inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

For os er hemmeligholdelse en selvfølge

Vi har ofte med mange følsomme informationer at gøre og lægger selvfølgelig stor vægt på streng hemmeligholdelse.

Hvis du ønsker yderligere informationer, kan du kontakte os per Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.