The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Eksamensbeviser - autoriseret oversættelse for alle sprog

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser

Har du brug for autorisede oversættelser af dine dokumenter studentereksamensbevis, eksamensbevis fra universitetet, attester, arbejdsgiverudtalelser, karakteroversigt til fordelagtige priser? Vi oversætter fra og til samtlige sprog (engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk og mange flere). Få allerede i dag sendt et Opens internal link in current windowuforpligtende tilbud for dine dokumenter. Vi skal kun bruge en scanning af dine dokumenter i en høj kvalitet for at kunne give dig en tilbagemelding med prisen og bearbejdningstiden.

Hvad helt nøjagtigt er en autoriseret oversættelse?

Med en autoriseret oversættelse garanterer oversætteren retsgyldigt det oversatte dokuments ægthed ved at forsyne det med underskrift og stempel. Autoriserede oversættelser må kun udfærdiges af autoriserede oversættere. Kravene er dog forskellige fra land til land – og en beediget oversættelse fra en oversætter fra land A accepteres ikke nødvendigvis i land B. Informer os derfor om, hvilket land du skal bruge din oversættelse til, for vi kan vælge en autoriseret oversætter.

Oversættelser af høj kvalitet

The Native Translator står for en kombination af alle dine kvalitetskrav. Optimerede processer og arbejdsgange, en intern vidensdatabase, fjernelse af redundans og anvendelse af de mest moderne teknologiløsninger sikrer den bedste oversættelseskvalitet.

  • hurtig levering af din oversættelsesopgave til tiden
  • høje krav til sproget og korrekturlæsningen
  • datasikkerhed og fortrolighed
  • konsistens og terminologi.

For os er hemmeligholdelse en selvfølge

Vi har ofte med mange følsomme informationer at gøre og lægger selvfølgelig stor vægt på streng hemmeligholdelse.

Kontakt

Kontakt os for et uforpligtende pristilbud inklusive leveringstidspunkt eller bare, hvis du har spørgsmål vedrørende emnet autoriserede oversættelser. Opens window for sending emailE-mail

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som har specialiseret sig i levering af oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.