Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af arbejdsgiverudtalelse

Professionel oversættelse af arbejdsgiverudtalelsen fra erfarne, certificerede translatører.

Den, der ønsker at arbejde i udlandet, skal før eller senere beskæftige sig med, om og hvilke udtalelser, man skal få en autoriseret oversættelse af, og om en oversættelse af arbejdsgiverudtalelserne måske endda forøger chancerne for at komme ind på det udenlandske arbejdsmarked.
En simpel oversættelse af en udtalelse er næppe tilstrækkelig, men en autoriseret oversættelse fjerner al mulig tvivl på kvalifikationen og forlanges i reglen også af virksomhederne og naturligvis af myndigheder og officielle institutioner.

Oversættelser af arbejdsgiverudtalelser behøver ikke at være dyre

Oversættelser af arbejdsgiverudtalelser behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for din autoriserede oversættelse online Vis tilbud.

Autoriseret oversættelse af arbejdsgiverudtalelser inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse af arbejdsgiverudtalelser med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse din arbejdsgiverudtalelse her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af din arbejdsgiverudtalelse direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>