Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af kontoudskrift

Har du brug for en autoriseret oversættelse af din kontoudskrift? Hos os kan du nemt bestille den online til en aftalt pris!

Vores autoriserede oversættelser af kontoudskrifter accepteres af alle relevante myndigheder, banker, offentlige kontorer, domstole, universiteter og udenlandske ambassader. Vi modtager dokumenter i formaterne PDF, JPG, PNG og DOC/DOCX.

Hvorfor du skal lade din kontoudskrift oversætte hos The Native Translator

Vores oversættelsesbureau samarbejder med modermålsoversættere fra hele verden. På den måde kan vi tilbyde hurtige og altid korrekte oversættelser i alle mulige sprogkombinationer og døgnet rundt. Hvis du har brug for en autoriseret oversættelse af din kontoudskrift til at forelægge for et offentligt kontor eller for din udlejer, kan en af vores autoriserede oversættere til enhver tid udfærdige den til dig mod et lille bekræftelsesgebyr.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

Nemt, hurtigt, til en rimelig pris!

Du modtager en scanning af oversættelsen og også en original med posten, hvis du ønsker det. Den færdige oversættelse modtager du inden for 1-2 dage.

Du kan bestille din autoriserede oversættelse her 

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af din kontoudskrift online. Upload dit dokument her, og bestil opgaven direkte via vores oversættelsesportal.

Yderligere informationer & kontakt:

Kontakt os døgnet rundt per e-mail for yderligere informationer.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>