Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Studentereksamensbevis - autoriseret oversættelse for alle sprog

Autoriseret oversættelse af studentereksamensbevis – bestil online nu – i hele landet

Planlægger du at studere i udlandet eller at deltage i et elevudvekslingsprogram? Kræver det universitet, du søger ind på, en oversættelse af dit studentereksamensbevis til engelsk, fransk, spansk eller til et andet sprog?

Vi udfærdiger statsligt accepterede oversættelser af studentereksamensbeviser af enhver slags. Det er i den forbindelse ligegyldigt, om du har fået dit studentereksamensbevis (bevis på berettigelse til studium ved højere læreanstalt) på et gymnasium eller på en erhvervsrettet gymnasial uddannelse og nu har brug for en officielt autoriseret oversættelse.

Oversættelser af studentereksamensbeviser behøver ikke at være dyre

Oversættelser af studentereksamensbeviser behøver ikke at være dyre. Med The Native Translator kan du have tillid til et professionelt og etableret ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med over 5.500 oversættere til diverse sprogkombinationer. Beregn nemt og hurtigt prisen for oversættelsen af dit studentereksamensbevis online Vis tilbud.

Autoriserede oversættelser af studentereksamensbeviser inden for 24 timer

Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti

Vi er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres af en certificeringsmyndighed hvert andet år. Det giver dig en stor sikkerhed som kunde.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse af dit studentereksamensbevis her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af dit studentereksamensbevis direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau. Vi er specialiserede i at levere autoriserede oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>