Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Eksamensbeviser - autoriseret oversættelse for alle sprog

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser

Har du brug for autorisede oversættelser af dine dokumenter studentereksamensbevis, eksamensbevis fra universitetet, attester, arbejdsgiverudtalelser, karakteroversigt til fordelagtige priser? Vi oversætter fra og til samtlige sprog (engelsk, fransk, italiensk, spansk, portugisisk og mange flere). Få allerede i dag sendt et uforpligtende tilbud for dine dokumenter. Vi skal kun bruge en scanning af dine dokumenter i en høj kvalitet for at kunne give dig en tilbagemelding med prisen og bearbejdningstiden.

Hvad helt nøjagtigt er en autoriseret oversættelse?

Med en autoriseret oversættelse garanterer oversætteren retsgyldigt det oversatte dokuments ægthed ved at forsyne det med underskrift og stempel. Autoriserede oversættelser må kun udfærdiges af autoriserede oversættere. Kravene er dog forskellige fra land til land – og en beediget oversættelse fra en oversætter fra land A accepteres ikke nødvendigvis i land B. Informer os derfor om, hvilket land du skal bruge din oversættelse til, for vi kan vælge en autoriseret oversætter.

Oversættelser af høj kvalitet

The Native Translator står for en kombination af alle dine kvalitetskrav. Optimerede processer og arbejdsgange, en intern vidensdatabase, fjernelse af redundans og anvendelse af de mest moderne teknologiløsninger sikrer den bedste oversættelseskvalitet.

  • hurtig levering af din oversættelsesopgave til tiden
  • høje krav til sproget og korrekturlæsningen
  • datasikkerhed og fortrolighed
  • konsistens og terminologi.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og -dokumenter. Vores oversættelseseksperter er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse dit eksamensbevis her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesagentur, som har specialiseret sig i levering af oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>