Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af børsmeddelelser online

Professionel oversættelse af børsmeddelelser

Børsmeddelelser er opgaver, som haster og kræver stor præcision. Det kan være tekster, som bliver bearbejdet lige frem til offentliggørelsen. Vi tilpasser oversættelsen løbende, så den fremmedsprogede version er klar til offentliggørelse samtidig med den danske version. Når du har behov for en hurtig professionel oversættelse af en børsmeddelelse, kan vi hjælpe dig. Med over 5.500 professionelle finansielle og juridiske oversættere har vi de nødvendige ressourcer til hurtigt at kunne oversætte dine tekster.

Autoriseret finansoversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for finans og jura samt autoriseret oversættelse af dokumenter, som kræver dette.

Finansiel og juridisk fagoversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde kontrolleres løbende af Austrian Standards.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse en børsmeddelelse her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af en børsmeddelelse direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores oversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via e-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>