Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Certificerede oversættelser af pas online

Certificerede oversættelser af pas til og fra 25 sprog – direkte online

Har du brug for en hurtig oversættelse af dit pas foretaget af certificerede oversættere, er vi løsningen. Med mere end 1000 edsvorne oversættere er vi i stand til hurtigt at oversætte dine dokumenter – uanset om det er pas eller andre former for rejsedokumenter.

Certificerede oversættelser online

Vi foretager alle typer oversættelser med kvalitetsgaranti – fra områderne medicin, teknologi eller jura til certificerede oversættelser af retskendelser, kontrakter og aftaler, jobreferencer, uddrag fra erhvervsregistre, pas og øvrige dokumenter.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Oversættelser med vores kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100-standarden. Vores arbejde gennemgås regelmæssigt af Austrian Standards Institute, det internationale certificeringsorgan til dette formål.  Det betyder, at du som værdsat kunde får den højest mulige fortrolighed i vores arbejde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi har ofte adgang til følsomme oplysninger og sikrer naturligvis overholdelse af den højest mulige fortrolighed. 

Ønsker du et tilbud på en oversættelse af dit pas eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er certificeret i henhold til ISO 17100 og med speciale i levering af oversættelser med kvalitetsgaranti direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>