The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser til engelsk

Her kan du nemt, bekvemt og direkte online bestille en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis og karakterudskrift till engelsk.

Sådan bestiller du en oversættelse af dit eksamensbevis

1. Scan dit eksamensbevis

2. Upload det via vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal

3. Følg vejledningen, og i tre enkle trin har du bestilt din oversættelse. Vi leverer ofte inden for 24 timer.

Når du hurtigt og nemt har brug for en autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis, kan vi hjælpe dig døgnet rundt på 25 sprog online. Med over 1.000 autoriserede og certificerede oversættere kan vi hjælpe dig uanset sprogkombination – Online håndterer vi mere end 600 sprogkombinationer.

Vi leverer oversættelsen direkte til skolens optagelsesenhed

Optagelsesenhederne på f.eks. amerikanske skoler kræver ofte, at oversættelsen sendes fra oversættelsesbureauet direkte til skolen. Dette gør vi naturligvis uden meromkostning.

Vi anvender altid lokalt certificerede oversættere

Skal du studere i USA, og derfor har brug for at få dit eksamensbevis oversat til engelsk, anvender vi en af vores amerikanske oversættere, som bor, lever og er certificeret i USA.  Dette betyder, at oversættelsen ikke skal legaliseres hos Notarius Publicus, men accepteres direkte af skolen, og dermed går hele processen hurtigere og bliver desuden billigere.

Hos os får du kvalitetsgaranti på dine oversatte eksamensbeviser

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en meget stor tryghed.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og opretholder naturligvis altid en streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på  e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.