The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Bestilling af autoriserede oversættelser online

Upload dit dokument, og få omgående pris- og leveringsinformationer – en nem og hurtig vej til en autoriseret oversættelse.

Der kræves i reglen autoriserede oversættelser af retslige dokumenter, handelsregisterudskrifter, attester og andre officielle dokumenter. Med The Native Translator kan du nemt bestille din autoriserede oversættelse online. Når din oversættelse er færdig, sender vi dig en e-mail med et link til, hvor du kan downloade din oversættelse. Hvis du har bestilt en original, vil du normalt modtage denne med posten inden for nogle dage.

Autoriserede oversættelser online

I forbindelse med denne type bestillinger udfærdiges og bekræftes oversættelserne af certificerede oversættere, der er bosat i Danmark eller i det andet oversættelsessprogs hjemland. Afhængigt af det land, oversættelsen er udfærdiget til, skal den evt. bekræftes yderligere af myndigheder, f.eks. legaliseres af myndigheder eller en notar og af udenrigsministeriet eller af den pågældende udenlandske ambassade i Danmark. Lad din fødselsattest, vielses- eller skilsmissepapirer, udtalelser, arbejdsdokumenter, attester, virksomhedsberetninger, ansøgningsbilag etc. oversætte hurtigt, billigt og uproblematisk online! Vores oversættere er i stand til at udfærdige autoriserede, altså certificerede oversættelser af officielle dokumenter online.

Kvalitet, du kan have tillid til

Valget af det rigtige oversættelsesbureau og af den rigtige oversætter er af afgørende betydning for et godt resultat. Ud over særdeles gode sprogkundskaber skal oversætteren også have specialviden inden for oversættelsesemnet. For dig som kunde er det godt at vide, at vi er ISO 17100-certificerede og gennemfører en kvalitetssikring af vores oversættelser på alle trin.

Bestilling af autoriserede oversættelser online

Opens internal link in current windowUpload af dine dokumenter: Ved slutningen af bestillingsprocessen kan du uploade dine dokumenter som Word, PDF eller JPEG. I tvivlstilfælde er du dog også velkommen til at sende os dokumenterne per Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i levering af autoriserede oversættelser af høj kvalitet  – direkte via internettet.