The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser online

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser mellem 25 sprog

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af din årsopgørelse, kan vi hjælpe dig. Med over 1.000 certificerede og autoriserede finansoversættere har vi de nødvendige ressourcer til hurtigt at oversætte dine dokumenter, uanset om det drejer sig om en årsopgørelse eller et andet finansielt eller juridisk dokument.

Autoriseret oversættelse af årsopgørelser mellem dansk og mere end 30 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra dansk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, italiensk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Finansiel oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som er certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde en meget streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.