The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser online

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser mellem 25 sprog online

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af dit eksamensbevis, er vi det rigtige valg. Med over 1.000 certificerede og autoriserede oversættere kan vi hjælpe dig med hurtigt at oversætte dine dokumenter, uanset om det drejer sig om et eksamensbevis eller et andet dokument. Optagelsesenhederne, især på amerikanske skoler, kræver ofte, at oversættelsen sendes direkte fra oversættelsesbureauet til skolen. Dette gør vi uden meromkostning.

Autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik eller jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser osv.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.