The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af strafferegister online

Autoriseret oversættelse af strafferegister mellem 25 sprog online

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af uddrag fra dit strafferegister, er vi det rigtige valg. Med over 1.000 certificerede og autoriserede oversættere kan vi hjælpe dig med hurtigt at oversætte dine dokumenter, uanset om det drejer sig om dit strafferegister eller et andet dokument.

Autoriseret oversættelse online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik eller jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. domme, aftaler, eksamensbeviser, registerudtræk osv.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde em meget streng fortrolighed, og det gælder naturligvis også dine dokumenter og tekster.

Du kan bestille en oversættelse af uddrag fra dit strafferegister her

Du kan bestille en autoriseret oversættelse af uddrag fra dit strafferegister direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail hele døgnet, året rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.