The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af studentereksamen online

Autoriseret oversættelse af studentereksamen mellem 25 sprog

Når du har behov for en hurtig autoriseret oversættelse af din studentereksamen, er vi løsningen. Med over 1.000 autoriserede og certificerede oversættere kan vi hjælpe dig med hurtigt at oversætte dine eksamensbeviser uanset sprogkombination – Online håndterer vi 648 forskellige sprogkombinationer.

Vi leverer dit bevis direkte til skolens optagelsesenhed

Optagelsesenhederne, især på amerikanske skoler, kræver normalt, at oversættelsen sendes fra oversætteren eller oversættelsesbureauet direkte til skolen. Dette gør vi uden meromkostning.

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik og jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser m.m.

Vi giver kvalitetsgaranti på vores oversættelser

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en meget stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og opretholder naturligvis altid en streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending email e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.