The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse af udenlandske eksamensbeviser online

Autoriseret oversættelse af udenlandske eksamensbeviser

Når du hurtigt og nemt har brug for en autoriseret oversættelse af dit udenlandske eksamensbevis, kan vi hjælpe dig døgnet rundt. Med over 1.000 autoriserede og certificerede oversættere kan vi hjælpe dig uanset sprogkombination – Online håndterer vi 648 sprogkombinationer.

Vi leverer oversættelsen direkte til skolens optagelsesenhed

Optagelsesenhederne, især på amerikanske skoler, kræver ofte, at oversættelsen af eksamensbeviset  sendes fra oversætteren eller oversættelsesbureauet direkte til skolen. Dette gør vi naturligvis uden meromkostning.

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser online

Vi håndterer alle former for kvalificeret oversættelse inden for medicin, teknik og jura og til autoriseret oversættelse af f.eks. domme, aftaler, registerudtræk, kørekort og eksamensbeviser m.m.

Hos os får du kvalitetsgaranti på dine oversatte eksamensbeviser

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en meget stor tryghed.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og opretholder naturligvis altid en streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på  Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere autoriseret oversættelse direkte over internettet.