The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle bulgarske – engelske oversættelser

Bulgarsk til engelsk oversættelse leveret af erfarne oversættere

Bulgarsk er et slavisk sprog, der er nært beslægtet med makedonsk, serbisk, slovensk, kroatisk og bosnisk. Det tales af omkring 12 millioner mennesker hovedsageligt i Bulgarien men også i lande som Rumænien, Serbien, Ukraine, Makedonien, Tyrkiet, Grækenland, USA, Australien, Canada, Tyskland og Spanien.

The Native Translator tilbyder oversættelser af dokumenter til og fra bulgarsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger de strengeste procedurer for at kunne garantere alle vores kunder den bedste kvalitet. Hvert dokument bliver behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere, som begge har erfaring i bulgarsk til engelsk oversættelse. Hele vores team bruger CAT værktøjer, så al terminologi er konsistent gennem hele projektet. Derudover leverer vi det oversatte dokument i PDF format og en papirkopi, hvis du ønsker dette.

Ønsker du at komme i gang med at få dine dokumenter oversat, kan du starte med at oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og for at få et tilbud inden for 1 minut. Har du nogle spørgsmål, inden du går i gang, kan du kontakte os via eOpens window for sending email-mail.

The Native Translator er et af verdens førende internal_link.gifoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.