The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle danske – engelske oversættelser

Dansk til engelsk oversættelse foretages af professionelle oversættere

Det danske sprog tales kun af omkring 6 millioner mennesker i Danmark, Grønland, Færøerne og visse steder i Sydslesvig i Nordtyskland. Ofte kan det være vigtigt for firmaer at nå ud til et større marked, og de har derfor brug for at få deres dokumenter oversat til engelsk.

The Native Translator tilbyder oversættelser af dokumenter til og fra engelsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger de mest strikse procedurer for at kunne garantere vores kunder oversættelser af den højeste kvalitet. Hvert dokument, der bliver oversat hos os, bliver behandlet af mindst to modersmålsoversættere, som begge har erfaring i dansk til engelsk oversættelse. Alle i vores team bruger CAT værktøjer for at være sikre på, at al terminologi er konsistent gennem hele projektet. Når oversættelsesprojektet er færdigt, leverer vi de oversatte dokumenter i PDF format og sender dig en papirkopi, hvis du har ønsket dette.

Når du vil i gang med at få dine dokumenter oversat online, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut kan vi give dig et tilbud med både pris og leveringstid. Ønsker du at stille os nogle spørgsmål eller har brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os på Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende internal_link.gifoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.