The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Græsk til engelsk oversættelse

Græsk til engelsk oversættelse leveres af faguddannede oversættere

Græsk er det officielle sprog i Grækenland og Cypern og tales af minoriteter i lande som Albanien, Armenien, Ungarn, Italien, Rumænien, Tyrkiet og Ukraine. Det er estimeret, at der findes omkring 13 millioner mennesker, der har græsk som modersmål.

The Native Translator oversætter alle slags dokumenter til og fra græsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har inkorporeret de strammeste procedurer for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som vi oversætter, behandles af mindst to af vores modersmålsoversættere, der begge har erfaring i græsk til engelsk oversættelse. Vores team bruger også CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsesforløbet. Når oversættelsen er færdig, leverer vi alle dine dokumenter i PDF format og sender dig yderligere en papirkopi, hvis du har bedt om dette.

Vil du starte med få dine dokumenter oversat af erfarne oversættere, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut kan vi give dig om både pris og leveringstiden for dit oversættelsesprojekt. Har du nogle spørgsmål, inden du vil starte, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af de førende online Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer med mere end 5000 oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med EN 15038 så vel som CAN/CGSB 131.10 i Europa og Nordamerika. Vi har specialiseret os i græsk til engelsk oversættelse så vel som oversættelser af alle former for dokumenter til og fra mere end 100 sprog.