The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online hollandske – engelske oversættelser

Hollandsk til engelsk oversættelse leveres af professionelle oversættere

Hollandsk er det officielle sprog i Nederlandene og tales af omkring 60 procent af befolkningen i Belgien og Surinam. I alt har omkring 23 millioner mennesker hollandsk som deres modersmål, og omkring 5 millioner mennesker har det som deres andetsprog.

The Native Translator oversætter dokumenter til og fra hollandsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har meget stramme arbejdsmetoder for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert dokument, som vi oversætter, behandles af mindst to modersmålsoversættere, der begge har erfaring i hollandsk til engelsk oversættelse. Vores team bruger desuden CAT værktøjer for at sikre dig, at al terminologi er konsistent gennem hele dit oversættelsesprojekt. Når oversættelsen er færdiggjort, leverer vi alle oversatte dokumenter i PDF format og sender dig en papirkopi, hvis du har ønsket dette.

Ønsker du at få dine dokumenter oversat online, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil du modtage et tilbud med både pris og leveringstid. Ønsker du at stille os nogle spørgsmål undervejs, eller inden du går i gang, er du velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.