The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Italiensk til engelsk oversættelse

Italiensk til engelsk oversættelse leveret af faguddannede oversættere

Folk med italiensk som modersmål bor primært i Italien, Schweiz, San Marino og Vatikanstaten. Derudover tales italiensk som andetsprog i Slovenien, Kroatien og på Malta samt af minoriteter i Albanien, Eritrea, Frankrig, Libyen, Monaco, Montenegro, Rumænien og Somalia. Alt i alt estimeres der, at omkring 64 millioner mennesker har italiensk som modersmål, men at så mange som 85 millioner mennesker taler sproget.

The Native Translator oversætter alle former for dokumenter til og fra italiensk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har inkorporeret nogle stramme procedurer for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som kommer igennem vores system, behandles af mindst to af vores modersmålsoversættere, hvoraf begge har erfaring i italiensk til engelsk oversættelse. Alle i vores team bruger derudover også CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent igennem hele oversættelsesforløbet. Når oversættelsen er færdig, vil vi levere alle dine dokumenter i PDF format gennem vores online system og sende dig en papirkopi med almindelig post, hvis du bad om dette.

For at komme i gang med få dine dokumenter oversat af faguddannede oversættere, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil du modtage både pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du nogle spørgsmål, inden du starter, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et Opens internal link in current windowonline oversættelsesbureau med mere end 5000 erfarne oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i italiensk til engelsk oversættelse og oversætter desuden alle former for tekster til og fra mere end 100 sprog.