The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Japansk til engelsk oversættelse

Japansk til engelsk oversættelse leveret af faguddannede oversættere

Japansk er et østasiatisk sprog, der tales af mere end 125 millioner mennesker, hvoraf de fleste bor i Japan.

The Native Translator kan oversætte dokumenter til og fra japansk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har inkorporeret nogle stramme arbejdsmetoder for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som vi bearbejder, behandles af mindst to af vores modersmålsoversættere, hvoraf begge har erfaring i japansk til engelsk oversættelse. Alle i vores team bruger desuden CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsesforløbet. Når vi er færdige med oversættelsen, leverer vi alle dine dokumenter i PDF format gennem vores online system og sender dig en papirkopi med almindelig post, hvis du bad om dette.

For at komme i gang med dit oversættelsesprojekt, skal du blot oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut modtager du både pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du nogle spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et online Opens internal link in current windowoversættelsesbureau med mere end 5000 faguddannede oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i japansk til engelsk oversættelse, og vi oversætter desuden alle former for tekster til og fra mere end 100 sprog.