The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kinesiske – engelske oversættelser

Kinesisk til engelsk oversættelse leveret af rutinerede oversættere

Mere end 1 milliard mennesker taler kinesisk, hvilket svarer til omkring en femtedel af verdens befolkning. Det kinesiske sprog består af flere dialekter, hvoraf Mandarin er det mest talte med omkring 960 millioner mennesker, der har det som modersmål. Mandarin er desuden Kinas officielle sprog.

The Native Translator tilbyder oversættelser af dokumenter til og fra kinesisk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger strikse procedurer for at kunne garantere vores kunder den højeste kvalitet. Hvert dokument, der bliver oversat af os, bliver behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere, som begge har erfaring i kinesisk til engelsk oversættelse. Hele vores team bruger CAT værktøjer, for at sørge for at al terminologi er konsistent gennem hele projektet. Til sidst leverer vi det oversatte dokument i PDF format og en papirkopi, hvis du har ønsket dette.

Vil du gerne i gang med at få dine dokumenter oversat, kan du starte med at oploade dem online til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal og for at få et tilbud med pris og leveringstid inden for 1 minut. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp, kan du kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende internal_link.gifoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.