The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Polsk til engelsk oversættelse

Polsk til engelsk oversættelse leveres af erfarne oversættere

Polsk er et slavisk sprog, der primært tales i Polen. I alt har omkring 40 millioner mennesker polsk som modersmål, hvoraf en del også kan findes som minoriteter i lande som Tjekkiet, Slovakiet og Rumænien.

The Native Translator oversætter jævnligt dokumenter til og fra polsk for både internationale virksomheder så vel som privatpersoner. Vi har indarbejdet nogle af de strengeste metoder for at kunne sikre vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som vi oversætter, vil blive behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge har erfaring i polsk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger hele vores team CAT værktøjer for at garantere, at terminologien er konsistent gennem hele oversættelsesprojektet. Når vi er færdige med din oversættelse, leveres alle dine dokumenter i PDF format gennem vores online system, og derudover vil vi også sende dig en papirkopi med almindelig post, hvis du har ønsket dette.

For at kunne starte med at oversætte dine tekster, bedes du om at oploade dokumenterne til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Du vil få oplyst en pris og leveringstiden for din oversættelse inden for et minut. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp, er du mere end velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et Opens internal link in current windowprofessionelt oversættelsesbureau med mere end 5000 modersmålsoversættere verden over. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i polsk til Opens internal link in current windowengelsk oversættelse og tilbyder certificerede oversættelser inden for finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.