The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Portugisisk til engelsk oversættelse

Portugisisk til engelsk oversættelse leveres af erfarne oversættere

Med omkring 250 millioner mennesker, der taler portugisisk, er sproget det 6. mest talte i verden. Portugisisk er det officielle sprog i Portugal, Brasilien, Mozambique, Angola, Kap Verde, Guinea-Bissau og São Tomé og Príncipe.

The Native Translator oversætter jævnligt vigtige dokumenter til og fra portugisisk for både internationale virksomheder så vel som privatpersoner. Vi har indarbejdet nogle strenge metoder for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som vi vil oversætte for dig, vil blive behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge vil have erfaring i portugisisk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger hele vores team CAT værktøjer for at sikre sig, at terminologien er konsistent gennem hele projektet. Når vi har færdiggjort din oversættelse, leveres alle dine dokumenter i PDF format gennem vores system, og vi vil sende dig en papirkopi med almindelig post, hvis du har bedt om dette.

For at kunne starte på din oversættelse, bedes du om at oploade dine dokumenter til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil du få oplyst en pris og leveringstiden for din oversættelse. Har du nogle spørgsmål, inden vi går i gang, er du mere end velkommen til at kontakte os hele døgnet via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureau med mere end 5000 modersmålsoversættere verden over. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i portugisisk til engelsk oversættelse og tilbyder Opens internal link in current windowcertificerede oversættelser af dokumenter inden for finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.