The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Rumænsk til engelsk oversættelse

Rumænsk til engelsk oversættelse leveres af erfarne oversættere

Omkring 24 millioner mennesker har rumænsk som modersmål og 4 millioner mennesker som andetsprog. Primært tales rumænsk i Rumænien og Moldova. Der findes dog minoriteter, der taler sproget i Israel, Serbien, Ukraine, Ungarn, Kroatien, Italien, Spanien, Portugal og dele af Vesteuropa.

The Native Translator oversætter ofte vigtige dokumenter til og fra rumænsk for både internationale virksomheder så vel som privatpersoner. Vi følger nogle af de strikteste procedurer for at kunne sikre vores kunder den højeste kvalitet. Hver enkelt tekst, som vi oversætter for dig, vil blive behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere. Begge har erfaring i rumænsk til engelsk oversættelse. Udover dette vil hele vores team bruge CAT værktøjer for at garantere, at al terminologi er konsistent igennem hele oversættelsen. Når vi har afsluttet dit projekt, kan du downloade dine dokumenter i PDF format gennem vores online system. Derudover kan vi også sende dig en papirkopi med posten, hvis du ønsker dette.

Har du en tekst, du gerne vil have oversat, kan du oploade den til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris og leveringstid for din oversættelse. Har du brug for hjælp eller rådgivning, er du mere end velkommen til at kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt Opens internal link in current windowoversættelsesbureau med mere end 5000 faguddannede oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i rumænsk til engelsk oversættelse og kan tilbyde Opens internal link in current windowstatsautoriserede oversættelser inden for finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.