The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Spansk til engelsk oversættelse

Spansk til engelsk oversættelse leveres af professionelle oversættere

Med mere end 500 millioner mennesker verden over, der taler spansk, er sproget det andet mest udbredte efter kinesisk. Spansk tales i Spanien samt størstedelen af Syd- og Mellemamerika og er desuden udbredt i Nordamerika.

The Native Translator oversætter hyppigt vigtige dokumenter til og fra spansk for både internationale virksomheder, mellemstore virksomheder og privatpersoner. Vi følger nogle af de strikteste arbejdsmetoder for at kunne sikre alle vores kunder den bedste kvalitet. Hver enkelt tekst, som vi oversætter, bliver behandlet af mindst to af vores oversættere, som har spansk som modersmål. Begge har desuden erfaring i spansk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger hele vores team CAT værktøjer for at garantere, at al terminologi er konsistent igennem hele oversættelsen. Når vi har afsluttet dit projekt, kan du downloade dine dokumenter i PDF format gennem vores system på nettet. Derudover vil vi også sende dig en papirkopi med posten, hvis du har ønsket dette.

Har du et dokument, du ønsker at få oversat, kan du oploade den til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris og leveringstid for dit projekt. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning, er du meget velkommen til at kontakte os døgnet rundt over Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt Opens internal link in current windowoversættelsesbureau med mere end 5000 specialiserede oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i spansk til engelsk oversættelse og kan tilbyde Opens internal link in current windowstatsautoriserede oversættelser inden for forskellige brancher som finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.