The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversæt Svensk – Engelsk online oversættelse

Svensk til engelsk oversættelse leveres af modersmålsoversættere

Svensk tales af omkring 9 millioner mennesker, hvoraf hovedparten befinder sig i Sverige og dele af Finland. Det er derfor oftest vigtigt for virksomheder, der gerne vil nå ud til et større marked, at oversætte deres hjemmesider eller marketingsmateriale til engelsk.

The Native Translator oversætter jævnligt betydningsfulde dokumenter til og fra svensk for både internationale virksomheder, små og mellemstore virksomheder så vel som privatpersoner. Vi arbejder med nogle af de strikteste systemer for at kunne sikre alle vores kunder den bedste kvalitet. Hver enkelt tekst, som kommer igennem vores system, bliver behandlet af mindst to af vores oversættere, som har svensk som modersmål. Begge vil desuden have erfaring i svensk til engelsk oversættelse. Udover dette benytter vores team CAT værktøjer for at garantere, at terminologien er konsistent igennem hele oversættelsesprojektet. Når vi er færdige med dine tekster, kan du downloade dem i PDF format gennem vores online system. Derudover vil vi også sende dig en papirkopi af oversættelsen med posten, hvis du ønsker dette.

Vil du gerne i gang med at få et dokument oversat, kan du oploade det til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris og leveringstid for oversættelsen. Dette tager under ét minut. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning inden vi går i gang, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt Opens internal link in current windowoversættelsesbureau, der er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er en del af det schweiziske The Translator Group, og har specialiseret os i svensk til Opens internal link in current windowengelsk oversættelse.