The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle tjekkiske – engelske oversættelser

Online tjekkisk til engelsk oversættelse

Tjekkisk er et slavisk sprog, der tales af omkring 10 millioner mennesker i Den Tjekkiske Republik og af mennesker af tjekkisk oprindelse i lande som USA. Tjekkisk er nært beslægtet med slovakisk og polsk.

The Native Translator tilbyder oversættelser af dokumenter til og fra tjekkisk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi følger meget strikse procedurer for at kunne garantere alle vores kunder den højeste kvalitet. Hvert dokument, der bliver oversat hos os, bliver behandlet af mindst to af vores modersmålsoversættere, som begge er erfarne i tjekkisk til engelsk oversættelse. Vores team bruger CAT værktøjer, så de kan sørge for, at al terminologi er konsistent gennem hele projektet. Når oversættelsen er færdig, leverer vi det oversatte dokument i PDF format og en papirkopi, hvis du har ønsket dette.

Vil du i gang med at få dine dokumenter oversat online, kan du starte med at loade dem op til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Vi kan derefter give dig et tilbud med pris og leveringstid inden for 1 minut. Har du nogle spørgsmål eller brug for hjælp undervejs, kan du kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende internal_link.gifoversættelsesbureauer, som er en del af den professionelle The Translator Group, der er baseret i Schweiz. Vi er både certificerede i henhold til den europæiske EN-15038-standard og den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10-standard.