The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tyrkisk til engelsk oversættelse

Tyrkisk til engelsk oversættelse leveres af statsautoriserede oversættere

Der findes mellem 10 – 15 millioner mennesker i Sydøsteuropa, der har tyrkisk som modersmål og 55 – 60 millioner mennesker i Vestasien. Primært tales sproget i Tyrkiet, men der findes også mindre grupper i Nordcypern, Tyskland, Bulgarien og Makedonien.

The Native Translator oversætter hyppigt betydningsfulde dokumenter til og fra tyrkisk for både internationale virksomheder, små og mellemstore virksomheder så vel som privatpersoner. Vi arbejder med nogle af de strikteste metoder for at kunne sikre alle vores kunder den bedste kvalitet. Hver enkelt tekst, som vi oversætter for dig, bliver behandlet af mindst to af vores oversættere, som har tyrkisk som modersmål. Begge har desuden erfaring i tyrkisk til engelsk oversættelse. Udover dette bruger vores team CAT værktøjer for at garantere, at terminologien er konsistent igennem hele oversættelsesprojektet. Når vi er færdige med dit projekt, kan du downloade dine tekster i PDF format gennem vores system på nettet. Derudover vil vi også sende dig en papirkopi af oversættelsen med posten, hvis du har ønsket dette.

Har du et dokument, du gerne vil have oversat, kan du oploade den til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal for at få en pris og leveringstid for dit projekt. Dette tager kun et øjeblik. Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning i mellemtiden, er du meget velkommen til at kontakte os over Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af verdens førende Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer med mere end 5000 specialiserede oversættere. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i tyrkisk til engelsk oversættelse og kan tilbyde Opens internal link in current windowcertificerede oversættelser inden for forskellige brancher som finans, jura, marketing, medicin, samfundsvidenskab og IT.