The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online tyske – engelske professionelle oversættelser

Tysk til engelsk oversættelse leveres af faguddannede oversættere

Omkring 100 millioner mennesker har tysk som modersmål, hvilket gør det til det mest talte sprog i Europa og et af de mest udbredte sprog i verden. Tysk er det officielle sprog i Tyskland, Østrig, Liechtenstein og et af de officielle sprog i Schweiz, Luxembourg og Belgien. Desuden er det et af de mindre anerkendte sprog i Italien, Slovenien, Ungarn, Namibia og Polen.

The Native Translator oversætter dokumenter til og fra tysk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi arbejder med de strammeste metoder for at kunne garantere vores kunder den højeste kvalitet. Hvert et enkelt dokument, som vi oversætter, behandles af mindst to modersmålsoversættere, der begge er erfarne i tysk til engelsk oversættelse. Vores team bruger derudover CAT værktøjer for at være sikre sig, at al terminologi er konsistent gennem hele oversættelsesprojektet. Når projektet er færdigt, leverer vi alle oversatte dokumenter i PDF format og sender dig en papirkopi, hvis du har bedt om netop dette.

Vil du i gang med få dine dokumenter oversat af professionelle oversættere, skal du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut kan vi oplyse dig om både pris og leveringstiden for din oversættelse. Ønsker du at stille os nogle spørgsmål, inden du går i gang, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.