The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ungarsk til engelsk oversættelse

Ungarsk til engelsk oversættelse leveret af professionelle oversættere

Det ungarske sprog tales af cirka 14 millioner mennesker i og omkring Ungarn. Ungarsk er et officielt sprog i Ungarn samt i nogle områder i Østrig, Rumænien, Serbien, Slovakiet, Slovenien og Ukraine.

The Native Translator oversætter alle former for dokumenter til og fra ungarsk inden for finans, jura, marketing og PR, medicin, samfundsvidenskab og IT. Vi har inkorporeret nogle af de strammeste procedurer for at kunne garantere vores kunder den bedste kvalitet. Hvert enkelt dokument, som bliver oversat af os, behandles af mindst to af vores modersmålsoversættere, hvoraf begge har erfaring i ungarsk til engelsk oversættelse. Vores team bruger derudover også CAT værktøjer for at sikre sig, at al terminologi er konsistent igennem hele forløbet. Når oversættelsen er færdiggjort, leverer vi alle dine dokumenter i PDF format og vil sende dig en papirkopi med almindelig post, hvis du har bedt om dette.

Vil du komme i gang med få dine dokumenter oversat af faguddannede oversættere, kan du blot oploade dem til vores Opens internal link in current windowoversættelsesportal. Inden for et minut vil vi give dig om både pris og leveringstiden for dit oversættelsesprojekt. Har du nogle spørgsmål, inden du vil starte, er du meget velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et af de førende online Opens internal link in current windowoversættelsesbureauer med mere end 5000 erfarne oversættere fra hele verden. Som en del af det schweiziske The Translator Group, er vi certificeret både i overensstemmelse med den europæiske standard EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi har specialiseret os i ungarsk til engelsk oversættelse så vel som oversættelser af alle former for tekster til og fra mere end 100 sprog.