The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel engelsk oversættelse ISO 17100 certificeret

Bekræftet oversættelse og fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik fra dansk til engelsk, engelsk til dansk og flere end 30 andre sprog.

Evnen til at kommunikere professionelt på engelsk er en grundlæggende nødvendighed og direkte kommunikation på engelsk er vigtigere end nogensinde, og kvaliteten af dine oversættelser afspejler dig og din virksomhed direkte. Som førende leverandør af professionelle engelske oversættelser kan vi give dig den standard, som du har behov for, og som dine kunder forventer. Kort sagt giver vi valuta for pengene, engelske kvalitetsoversættelser uden sidestykke og en enestående service.

The Native Translator tilbyder professionel oversættelse engelsk - dansk og dansk - engelsk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore engelske oversættere og translatører er født og opvokset i England og USA, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk engelsk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Våre statsautoriserede engelske translatører er desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af oversættere som er godkendt i England, Australien og USA.

Teknisk oversættelsetil og fra engelsk

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har engelsk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk engelsk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk engelsk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi til og fra engelsk.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem engelsk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra engelsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, dansk, kinesisk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret engelsk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en engelsk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores engelske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Hvad koster en professionel engelsk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse til eller fra engelsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra engelsk direkte online.