The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

ISO17100 certifieret oversættelsesbureau for professionel oversættelse fra dansk til engelsk og engelsk til dansk

Professionel engelsk oversættelse

Evnen til at kommunikere professionelt på engelsk er en grundlæggende nødvendighed og direkte kommunikation på engelsk er vigtigere end nogensinde, og kvaliteten af dine oversættelser afspejler dig og din virksomhed direkte. Som førende leverandør af professionelle engelske oversættelser kan vi give dig den standard, som du har behov for, og som dine kunder forventer.

The Native Translator tilbyder professionel oversættelse engelsk - dansk og dansk - engelsk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore engelske oversættere og translatører er født og opvokset i England og USA, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk engelsk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Våre statsautoriserede engelske translatører er desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af oversættere som er godkendt i England, Australien og USA.

Teknisk engelsk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har engelsk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk engelsk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk engelsk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi til og fra engelsk.

The Native Translator et certificeret oversættelsesbureau

The Native Translator er førende inden for dokumentoversættelse til engelsk online, og vi yder en 24/7-tjeneste verden over. Når du synes, at kvalitet er vigtigt, skal du benytte et certificeret oversættelsesbureau. The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret efter ISO17100 samt CAN/CGSB-131.1. Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse mellem engelsk og mere end 100 andre sprog.

Pris på oversættelse fra dansk til engelsk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr/ord.

Leveringstider for oversættelser til engelsk

Da vi ofte har mange oversættelser til engelsk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra engelsk direkte over internettet.

Få dit personlige tilbud