Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionelle oversættelser til og fra engelsk til hotel- og turismeindustrien

Vi har specialiseret os i oversættelse og tilpasning af websteder, marketingtekster og dokumenter til hotel- og turismeindustrien 

The Translator Group har leveret oversættelser til den europæiske hotel- og turismeindustri siden 2005. Mange af vores kunder har specialiseret sig i centraleuropæiske og skandinaviske turistmål. Med mere end 5000 spcialistoversættere og tekstforfattere på vores team, placeret overalt på kloden, er vi et af de førende oversættelsesbureauer på dette område. Hotelkæder som f.eks. Hyatt, Hilton og mange andre anvender regelmæssigt vores tjenester.

Uanset om det gælder brochurer, en portal til onlinebooking, hvor systemtekster skal oversættes, eller hotellets hjemmeside, er vi din oversættelsesløsning. Vi har erfaringen, kompetencen og ressourcerne til at håndtere projekter som disse og kan levere oversættelse af marketingtekster på mere end 25 sprog direkte online.

Ønsker du flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os dag og nat på e-mail.

Få dit tilbud her i dag, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelser til hotel- og turismeindustrien.  Vi leverer marketingoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>