Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Tekniske specialistoversættelser til og fra tysk

Tekniske specialistoversættelser udført døgnet rundt til og fra tysk 

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau med åbent døgnet rundt. Uanset tid på døgnet kan vi hurtigt påbegynde hasteprojekter takket være vores tekniske specialistoversættere, der er placeret i alle verdenshjørner.

Tekniske oversættelser kræver sprogekspertise og viden om branchespecifik terminologi

Teknisk dokumentation skal ofte oversættes til mere end ét sprog. Vi sørger for at finde den helt rigtige oversætter for hver sprogkombination for dig. The Native Translator har erfarne tekniske oversættere med specialistviden om en lang række forskellige brancher. For tekniske specialistoversættelser på tysk kræver vi, at vores oversættere har flere års erfaring med og omfattende kendskab til branchespecifik teknisk terminologi. De har desuden stor ekspertviden om, hvordan sproget fungerer inden for det specifikke fagområde. Denne kombination sikrer den høje kvalitet af vores tyske specialistoversættelser.

Som et teknisk oversættelsesbureau oversætter vi alle typer tekniske dokumenter til og fra tysk, f.eks. afhandlinger, vejledninger, patenter, data/it-produktbrochurer, software, energi, miljø, websteder og applikationer.

Kvalitetsgaranti

Mange tekniske oversættelsesbureauer vil anføre, at de følger en bestemt standard, som f.eks. EN15038.  Men EN15038 er en forældet standard.  Oversættelsesbureauer, som ved bedre, følger ISO 17100. Valget af det rigtige oversættelsesbureau til tekniske oversættelser er naturligvis afgørende for at opnå et godt resultat. Vi mener, at der er en afgørende forskel i at være certificeret og at følge en bestemt standard. The Native Translator er certificeret i henhold til ISO 17100, og vores arbejde overvåges regelmæssigt af Austrian Standards Institute som certificerende myndighed, som sikrer den sikkerhed, du som kunde kan forvente.

Fortrolighed

Vi er i stand til at håndtere følsomme oplysninger og er altid ekstraordinært påpasselige med at opretholde fuld fortrolighed. At altid behandle vores kunders oplysninger sikkert og fortroligt er en selvfølge i vores arbejde, og vi underskriver fortrolighedserklæringer (NDA'er) for opgaver, der kræver dette. 

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Få dit tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau, der er specialiseret i oversættelse af tekniske tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>