The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Den førende finske online-oversættelsestjeneste

Uanset om I er en finsk virksomhed, der forsøger at komme ind på eksportmarkedet, eller du har et produkt, der skal sælges på det finske marked, kan The Native Translator hjælpe dig. Vi leverer finsk oversættelse til mere end 100 sprog, herunder tysk, fransk, spansk, engelsk og endda mindre sprog som mongolsk. Vi anser os selv for at være den førende leverandør af finske oversættelser, idet vi tilbyder finske online-oversættelser af høj kvalitet både til større sproggrupper og mindre sproggrupper som de afrikanske.

Ud fra dine krav tildeler vi dit projekt til et af vores specialiserede finske oversættelsesteam med højt kvalificerede finskeoversættere, korrekturlæsere og redaktører, hvorved vi sikrer en konsekvent finsk oversættelse af bedste kvalitet.

Finsk tales af ca. 6 millioner mennesker og er det officielle sprog i Finland samt et officielt mindretalssprog i Sverige. Sproget tales imidlertid også af mindretal så langt væk som Canada, Brasilien og USA.
Finsk er en del af de uraliske sprog, og dets oprindelse er omkring Uralbjergene eller bæltet over den mellemste del af floden Volga. Det første kendte eksempel på skriftligt finsk stammer fra 1450, da en finsk biskop gjorde de første kendte optegnelser i en rejsedagbog.

The Native Translator er et schweizisk statsautoriseret online-oversættelsestjeneste, der leverer oversættelser af høj kvalitet til mere end 100 sprog, hvoraf 23 sker direkte online.