The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO17100 certifieret oversættelsesbureau for professionel oversættelse fra dansk til fransk og fransk til dansk

Professionel fransk oversættelse online

The Native Translator hjælper virksomheder, organisationer, myndigheder og privatpersoner i Danmark med hurtige kvalitetsoversættelser til og fra fransk til konkurrencedygtige priser. Vi tilbyder professionel oversættelse fransk - dansk og dansk - fransk af enhver form for juridisk, teknisk og medicinsk dokumentation, regnskaber, rapporter, manualer, datablade, firmaprofiler, PR-materiale mv. Vore franske oversættere og translatører er født og opvokset i Frankrig, og udover det har de som minimum en bachelorgrad bag sig.

Juridisk fransk oversættelse

Vi er specialister i juridisk oversættelse og har i mere end 10 år leveret oversættelser til advokatbranchen, politi, domstole, myndigheder, private samt EU-Domstolen. Våre statsautoriserede franske translatører er desuden underlagt tavshedspligt. Vi tilbyder også autoriseret oversættelse fra dansk til fransk af oversættere som er godkendt i Frankrig og Canada.

Teknisk fransk oversættelse

Da teknisk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og teknisk specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres tekniske fagområde og har fransk som sit modersmål. Vi tilbyder teknisk fransk oversættelse inden for mange forskellige fagområder og brancher, herunder f.eks. bygge og anlæg, energi og miljø, fødevareindustrien, IT- og telebranchen osv.

Medicinsk fransk oversættelse

Oversættelsen af kliniske undersøgelser, medicinske diagnoser, recepter eller læreerklæringer overtages udelukkende af professionelle franske oversættere, der er uddannet indenfor fagområdet medicin. Vi oversætter også tekster inden for farmakologi til og fra fransk.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i fransk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt fransk sprogbruger oversætter til fransk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem fransk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra fransk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, dansk, kinesisk, engelsk, estisk, finsk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret fransk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en fransk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores franske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Du kan bestille en oversættelse til/fra fransk her

Du kan bestille en ekspertoversættelse eller en autoriseret oversættelse til og fra fransk direkte online. Upload dine dokumenter og bestil direkte på vores Opens internal link in current windowOversættelsesportal. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Kontakt og andre spørgsmål

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret online-oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalitetssikrede franske oversættelser direkte online.