The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel italiensk oversættelse

Professionel italiensk oversættelse til markedets bedste pris

Siden 2005 har The Native Translator været et af de førende oversættelsesbureauer af italienske oversættelse. Vi er ISO 17100 certificeret og oversætter alle former for tekster mellem dansk og italiensk, men har særlig stor erfaring inden for vores 4 hovedområder: jura, teknik, økonomi og medicin. Her har vi dybtgående kendskab til fagterminologien og oversætter på alle niveauer.

Italiensk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver kvalificerede fagoversættelser mellem italiensk og mere end 30 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Vi leverer italiensk - dansk og dansk - italiensk oversættelse inden for:

  • Miljøvidenskab
  • Finansielle tjenester
  • Informationsteknologi
  • Juridiske tjenester
  • Medicin og lægemidler
  • Offentlig sektor
  • Rejser, turisme og fritid

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i italiensk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt italiensk sprogbruger oversætter til italiensk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Oversættelse mellem italiensk og mere end 30 andre sprog online

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra italiensk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

ISO 17100 certificeret italiensk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

ISO-standarder ( International Organization for Standardization) hjælper organisationer med at leve op til bedste praksis i branchen samt sikre, at kundernes behov bliver opfyldt og mere til. Hvis der er behov for en italiensk oversættelse, der skal være i overensstemmelse med ISO 17100 standard, send os en Opens window for sending emaile-mail.

Fuld fortrolighed

Strengt fortrolig håndtering af alle kundedata og dokumenter. Vores italienske oversættere er forpligtet af strenge fortrolighedsaftaler.

Leveringstid – Så hurtig går leveringen af en italiensk oversættelse             

Du får typisk din italienske oversættelse retur efter 1-2 dage, hvis det er et enkelt dokument, du skal have oversat. Leveringstiden kan dog variere, afhængigt af hvor mange sider der er i dokumentet.

Hvad koster en professionel italiensk oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra italiensk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikret fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til og fra italiensk direkte online.