The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse til Olie- og Gasindustrien

I vores globale økonomi kan en hændelse på ét kontinent hurtigt påvirke investeringer, priser eller ledelsesstrategier på et andet. Hurtigere end man kan nå at blinke med øjnene, kan alt, hvad der engang var sikkert i forhold til energirelaterede virksomheder, ændre sig

The Native Translator tilbyder hurtig, professionel oversættelse til alle områder af energindustrien. Vi har forståelse for, at tid er en vigtig faktor i forhold til dit arbejde. Derfor vil dit oversættelsesprojekt inden for energi-, gas- eller oliebranchen altid blive afleveret til tiden og til den aftalte pris.

Udarbejdet på et af mere end 100 sprog vil dit oversættelsesprojekt inden for energibranchen blive fuldført i vores eget regi med støtte fra professionelle folk, som har praktisk erfaring med produktion, olie og petrokemikalier. De ved, hvor vigtig en rolle denne information kan spille, når det handler om sikkerhedsspørgsmål, ledelsesbeslutninger og økonomiske problemstillinger.

Uanset om det drejer sig om multinationale investeringer eller kontrakter; salg, markedsføring eller produktinformation fra andre lande; eller dokumenter der omhandler multinationale konsulentydelser, vil dit budskab komme fuldstændig klart ud.

Eksempler på oversættelsesprojekter inden for gas- & oliebranchen:

  • Produktmanualer, tekniske manualer og betjeningsmanualer
  • Oversættelser af alle typer inden for den petrokemiske branche
  • Sikkerhedsdatablade 
  • Strategiske vurdering

The Native Translator er et oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.