The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret tysk oversættelse

Statsautoriseret oversættelse til tysk af officielle dokumenter

Vi tilbyder autoriseret oversættelse af officielle dokumenter til tysk. Lad os online hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv! Vores oversættere er autoriserede og akkrediterede i Tyskland og er derfor i stand til at klargøre statsautoriserede oversættelser af officielle dokumenter.

Modersmålstalende tyske ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser, da de er i deres rette element – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde modtager en specialistoversættelse af høj klasse, der giver større effekt hos dine læsere. Du vil få den nødvendige kvalitet fra en oversætter, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden, og
  • oversætter til sit tyske modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Pris på oversættelse fra dansk til tysk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til tysk koster ca. 1,40 kr/ord.

Leveringstider for oversættelser til tysk

Da vi ofte har mange oversættelser til tysk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til tysk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra tysk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra tysk direkte over internettet.