The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret online oversættelse

Certificerede oversættelser af statsautoriserede translatører online.

Når du har brug for at få et dokument oversat og certificeret, er The Native Translator det oplagte valg. En certificeret oversættelse skal godkendes af en myndighed i det land, hvor den skal bruges. En oversættelse, som er certificeret i Frankrig, er ikke nødvendigvis gyldig i Argentina.

Certificeret oversættelse, som er godkendt i det land hvor den skal bruges

Takket være The Native Translator’s vidtrækkende globale netværk kan vi tilbyde dig en oversættelse, som rent faktisk er godkendt i det land, hvor den skal bruges. Vi har mere end 5.000 oversættere ansat, som alle står klar til at udføre din særlige oversættelsesopgave. De er alle modersmålsoversættere, hvilket betyder, at de kun oversætter til deres eget modersmål.

Vi er specialiserede i juridiske, finansielle og tekniske oversættelser så vel som oversættelser inden for marketing og oversættelser af medicinske tekster. Alle vores oversættere har en eksamensgrad i deres respektive speciale.

Vi er verdens hurtigste, kvalitetssikrede online oversættelsesbureau.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er førende på markedet inden for online oversættelser af Opens internal link in current windowstatsautoriseret translatører.