The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Finansielle og juridiske oversættelser fra The Native Translator

Professionelle finansielle og juridiske oversættelser.

Vores finansvidenskabelige oversættelsesteam er uden modstykke og kan være et reelt aktiv i sådan en stærk konkurrencepræget sektor. Deres specialiserede ekspertise og dybtgående produktviden sikrer ikke bare, at din organisation opfylder internationale bestemmelser men kan også tilbyde hurtige, prisbillige finansielle oversættelser.

Dette er de afgørende kompetencer, der skal til for at hjælpe dig til at udvikle nyskabende måder at tiltrække nye kunder fra hele verden. Vores team er eksperter i detailhandel, erhvervs- og investeringsbankvirksomhed, investeringspleje og forsikring, så vel som i kreditkort, formuepleje og aktier og handelsvarer. Denne spændvidde i erfaring gør os til den perfekte partner til at udvikle og lokalisere dine projekter i et verdensomspændende omfang.

Vores juridiske oversættelsesteam er på samme måde enestående og består af de mest veluddannede og erfarne lingvister inden for den juridiske sektor. Teamet er ikke kun mester i at forstå et juridisk begreb i den juridiske kontekst. De har den ekspertise, der skal til for at oversætte det nøjagtigt til dit målområde gennem indgående kendskab til dets love og kultur. De leverer præcise oversættelser, som er utvetydige, yderst detaljerede og upartiske. Teamet har en erfaringsmæssig spændvidde, der omfatter patenter og kontrakter så vel som juridisk dokumentationsmateriale.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriserede oversættelser online.