The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel finansiel oversættelse af høj kvalitet.

The Native Translator er specialiseret i at tilbyde finansielle oversættelser af høj kvalitet til banker, investeringsfirmaer og andre finansielle institutioner. Vores kunder tæller nogle af de mest anerkendte institutioner, der findes.

Vores oversættelsesbureau i København servicerer lokale virksomheder og verdensomspændende koncerner. For multinationale selskaber er en nøjagtig finansiel oversættelse en grundlæggende nødvendighed for effektivt at kunne interagere med udenlandske banker og finansielle enheder, og for at kunne holde aktionærer og partnere opdateret med nye tiltag i firmaet.

Vi udfører lingvistisk perfekte og teknisk præcise finansielle oversættelser. Vi forstår betydningen af, at vigtige dokumenter så vel som finansielle rapporter og forretningsplaner kræver den højeste grad af opmærksomhed og ekspertise for at sikre nøjagtighed og overensstemmelse med internationale finansielle rapporteringsbestemmelser og landespecifikke forretningsregler.

Søger du et hurtigt og pålideligt finansielt oversættelsesbureau? Vores oversættelsesspecialister, som alle har en eksamensgrad i finansiering, kan levere enhver form for finansiel oversættelse, når som helst du får brug for det.

Flersprogede finansielle oversættelser

Uanset om du har besluttet dig for at åbne firmafilialer i udlandet eller til at investere i udenlandske virksomheder, vil professionelle finansielle oversættelser sikre, at du kan kommunikere effektivt med forretningspartnere, finansielle kunder, banker, forsikringsselskaber og finansielle institutioner generelt. The Native Translator har sprogløsningen, som vil gøre internationaliseringen af din virksomhed nemmere. Vi har erfaring i at håndtere alle aspekter af den finansielle oversættelse.

Vi oversætter bl.a.: 

  • Finansielle redegørelser
  • Driftsregnskaber
  • Investeringsdokumenter
  • Investeringsanalyser
  • Kontoudskrifter
  • Friværdiberegninger
  • Statusopgørelser
  • Årsberetninger

The Native Translator har også stor erfaring med juridiske oversættelser og har stået for den juridiske oversættelse i forbindelse med utallige fusioner og opkøb og i forbindelse med et stort antal erhvervsejendomshandler.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi er førende på markedet for certificerede oversættelser til den finansielle sektor.