The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

The Native Translator leverer førsteklasses oversættelser

Dine oversættelser sendes af sted på første klasse hver gang.

Rejsebranchen drager stor fordel af oversættelsestjenesterne fra The Native Translator. Når det gælder en særdeles forskelligartet modtagergruppe og et stærkt behov for at kommunikere med en forskellige kunder verden over både internt og eksternt, viser vores ekspertise og teknologi sig uvurderlig.

Oversættelsespartner til Visit Technology Group

Vi har en bred vifte af kunder i denne dynamiske sektor, lige fra hoteller og flyselskaber til turistråd og spillefirmaer. Hver af dem opnår prisbillige løsninger på alle deres oversættelsesprojekter. Fordi vi samarbejder med håndplukkede branchespecialister, forstår vi kravet om ikke bare at oversætte, men om at være bevidste om regionale og kulturelle forskelle, som kan påvirke din virksomhed.

Vores specialiserede oversættelsesteam inden for rejser og turisme leverer skræddersyede førsteklasses oversættelser i forbindelse med små, store og komplekse projekter til tiden. Din dedikerede projektleder vil etablere kontakt med dit eget team for at sikre, at vi opretholder overensstemmelse gennem alle enhederne og garanterer, at processen forløber så effektivt som muligt hele vejen igennem. De sørger for, at følgende områder kommer til at køre problemfrit:

  • Hjemmesider
  • Bookinger og reservationer
  • Markedsføring og annoncering
  • Backend vedligeholdelse
  • Uddannelse og udvikling

Med mere end 100 sprog fordelt over 68 lande kan The Native Translator tilbyde effektiv kommunikation, som vil tiltrække din modtagergruppe, uanset hvor den befinder sig

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder førsteklasses oversættelser til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for Opens internal link in current windowstatsautoriserede oversættelser online.