The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Kvalitetsoversættelser til sundhedsvæsnet

Kvalitetsoversættelser til Sundhedsvæsnet

The Native Translator leverer nøjagtighed og kvalitetsoversættelser til personer inden for sundhedsvæsnet over hele verden. Vores oversættere med erfaring inden for biovidenskab bruger deres viden til at oversætte dokumenter til denne sektor, som er i rivende udvikling. Vi er indforstået med nødvendigheden af at imødegå skrappe brancheregulativer og ved, at præcise oversættelser er altafgørende.

På baggrund af vores avancerede teknologi og skrappe oversættelsesprocesser vælger førende organisationer The Native Translator til at hjælpe dem med at formidle kompleks forsøgs- og produktinformation på tværs af mange sprog i hvert område. Vi leverer hver dag lokaliserings- og oversættelseskommunikation til en global målgruppe og til en lang række kunder inden for områder som:

  • Medicinalvarer
  • Bioteknologi
  • Medicinske instrumenter
  • Lægemiddelproduktion
  • Sundhedspleje

Kun specialiserede lingvister med dokumenteret baggrund i sektoren for biovidenskab bliver udvalgt til at arbejde med vores kunder inden for sundhedsvæsnet. Deres ekspertise sikrer nøjagtighed, og at deadline og budgetter overholdes. Specialiserede projektledere sørger for at holde sig i kontakt med branchens regulatoriske instanser for at sikre, at vi altid bliver informeret om ændringer eller problemstillinger.

Det er denne store flok af lægefaglige personer kombineret med unik teknologi, som sikrer, at vi kan give vores kunder en uovertruffen række prisbillige kvalitetsoversættelser til sundhedsvæsnet.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.