The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel online oversættelse tilbydes 24/7

The Native Translator og vores mere end 5.000 modersmålsoversættere står klar til at udføre alle dine oversættelsesopgaver.

Vi er specialiserede i juridisk og finansiel oversættelse og oversættelse af medicinske tekster, som netop er fagområder, hvor en certificeret oversættelse ofte er påkrævet. Vi udfører også teknisk oversættelse og oversættelse inden for marketing. Alle vores oversættere har en eksamensgrad i deres respektive speciale.

The Native Translator er ikke bare det hurtigste online oversættelsesbureau, men også et af de billigste takket være vores effektive og miljøvenlige organisation.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriserede oversættelser online.