The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Online oversættelse af dokumenter - professionelle oversættere.

Vi er et oversættelsesbureau, der er certificeret i overensstemmelse med EN 15038, og som oversætter til mere end 100 sprog.

Vores tjeneste er kendetegnet ved vores forpligtelse til kvalitet og enestående kundeservice.

  • Hurtig udførelse, som ikke går på kompromis med kvaliteten. Du modtager oversættelsen af dit officielle dokument inden for 24 timer.
  • Levering af oversatte og certificerede dokumenter til officielt brug i det land, hvor de skal bruges.
  • Foruden at levere certificerede oversættelser kan vi også skaffe en Apostille og certificerede kopier af dine dokumenter.
  • Fortrolig behandling af alle modtagne dokumenter. Alle vores oversættere har underskrevet en bindende fortrolighedserklæring. 

Vi er verdens hurtigste, kvalitetssikre bureau til online oversættelse af dokumenter. Klik på Opens internal link in current windowFå et tilbud”, og 1 minut senere ved du, hvad din oversættelse vil koste. Vi kan give dig et tilbud, uden du behøver at give nogle følsomme oplysninger.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finansoversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse og medicinsk oversættelse til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriserede oversættelser online.