The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Ejendoms Oversættelse

Professionel ejendoms oversættelse

The Native Translator tilbyder professionel ejendoms oversættelse af høj kvalitet til branchen for ejendomshandel i København og andre steder i landet. Vi tilbyder vores tjenester på mere end 100 sprog skræddersyet til at opfylde netop dine behov, så du kan afslutte ejendomshandler hurtigt.

Ejendomsmæglere, advokater, sælgere og købere har ofte brug for hurtig og nem adgang til en nøjagtig, overkommelig oversættelse af ejendomsrelaterede dokumenter. I et forsøg på at imødekomme ejendomsbranchens krav har vi samlet en gruppe højt kvalificerede og erfarne oversættere, som mestrer kunsten i at vælge det eller de præcise ord til oversættelse af de vilkår og betingelser, som indgår i juridiske aftaler. Alle vores translatører og korrekturlæsere er “modersmålsoversættere”, som har den nødvendige erfaring til at kunne levere dine flersprogede ejendomsrelaterede oversættelsesprojekter rettidigt og på en professionel nøjagtig måde.

Vi udfører rutinemæssigt flersprogede oversættelser til professionelle ejendomshandelsfolk såsom ejendomsmæglere, ejendomsadministrationsselskaber, banker, advokatfirmaer, ejendomsmæglerfirmaer, investorer og huskøbere. Det er ligegyldigt, om du repræsenterer et stort ejendomsmæglerfirma, der skal have udført et stort akut flersproget oversættelsesprojekt, eller om du er førstegangshuskøber, som har brug for at få et ejendomshandelsrelateret dokument oversat.

The Native Translator kan hjælpe dig med at få en ejendoms oversættelse eller online projekt færdigt til tiden. Alle oversættelser bliver leveret med posten eller via e-mail, eller du kan selv hente dokumenterne i vores system i det format, du ønsker. Vores oversættere har den erfaring, der skal til for at levere oversættelser af høj kvalitet til professionelle ejendomshandelsfolk. Disse oversættelser bidrager til, at deres kunder køber, lejer eller sælger deres hjem, virksomheder eller erhvervsejendomme. Vi sørger for, at dit oversættelsesprojekt bliver nøjagtigt oversat af et team af engagerede professionelle oversættere, som vil yde dig det højeste niveau af kundeservice og præcision.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriseret oversættelse online.