The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelse til lægeklinikker og medicinalindustrien

Oversættelse af lægefaglige tekster og dokumenter.

Hvis du ikke forstår det, kan du ikke oversætte det! Derfor kræver The Native Translator, at oversættere af lægefaglige tekster og korrekturlæsere har uddannelse og træning i og arbejdserfaring med det medicinske område.

Vores kvalitetskontrolsystem er det mest grundige i branchen, med regelmæssige kontroltjek gennem hele processen – lige fra udvælgelsen af oversættere til den første gennemlæsning af det oversatte dokument.

Kunder har tillid til vores ekspertise inden for oversættelse af medicinske tekster.

Medicinalfirmaer, kontraktforskningsfirmaer inden for medicinalindustrien, producenter af medicinsk og kirurgisk udstyr, biotekniske virksomheder og ledere i sundhedsplejesektoren er blevet afhængige af The Native Translator til oversættelse af deres mest følsomme dokumenter. Vores unikke metode, som vores kunder stoler på, giver konsekvent utvetydige, nøjagtige oversættelser af information af yderste vigtighed. Hele vores personale, projektledere så vel som oversættere, er alle forpligtede til at underskrive en fortrolighedserklæring.

Oversættelse til lægeklinikker kræver præcision og opdateret teknisk viden af alle medlemmer i dit oversættelsesteam. Det kræver også mange niveauer af kvalitetskontrol og en fuldstændig indsigt i strenge, regulatoriske love særligt i EU, Japan og USA.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret medicinsk oversættelsesbureau

At være et Opens internal link in current windowISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27000 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis.

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.